Nyheder

Vi har fået webshop

Så skete det endelig!! Vi er stolte og glade over, at vi nu langt om længe kan introducere vores nye webshop, så du nemt og bekvemt kan bestille dit Vester Hedegaard-mel online og få det sendt hjem til døren eller din lokale pakkeshop.

Alle pakker sendes stadig med Post Nord, og for hver pakke giver vi CO2-kompensation. Bestiller du for 450 kr. eller mere, får du mulighed for at vælge gratis fragt.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye tiltag og glæder os til at handle med jer.

Fødevarekontrollen kom på besøg – nu er vi elite

Bonden/mølleren er stolt, glad og tilfreds! Den 26. januar 2021 havde vi nemlig besøg af Fødevarestyrelsen på Vester Hedegaard for fjerde gang til kontrol af vores mølleri, pakkerum og udleveringsrum.

Som de foregående gange klarede vi os igennem uden anmærkninger og kan nu – oven i den fjerde, bredt smilende smiley – bryste os af at være “elite”.

Dermed kan vores kunder også fortsat nyde den sikkerhed, at vores mel er produceret under de bedste forhold.

OPDATERET! Corona virus – sådan gør vi

Efterhånden er der næppe nogen, som kan være i tvivl om, at Corona-situationen er alvorlig, og at vi alle må løfte i flok for at komme igennem den. Her på Vester Hedegaard har vi naturligvis også lyttet til de anbefalinger og krav, som er kommet fra regeringens side.

Dette betyder, at jf. pladskravene må der være 1 person i udleveringen ud over mølleren selv, og alle kunder skal bære mundbind. Der skal holdes minimum 2 meters afstand. Håndsprit samt vand og sæbe er tilgængeligt for alle, der besøger os, og vi kan naturligvis kun opfordre til, at man benytter det. Normalt plejer man at blive hilst velkommen hos os med et varmt og solidt håndtryk – det springer vi over, mens denne Corona-krise står på.

På denne måde håber vi på at kunne være behjælpelige med, at du ikke løber tør for mel, samtidig med at vi passer godt på os selv og vores kunder. På forhånd tak for jeres forståelse.