Dalarhveden er tilbage!

Efteråret er over os, og høsten er i hus. Det betyder, at vi nu igen har Dalarhvede på lager, så du har mulighed for at købe det i webshoppen og naturligvis også direkte fra hylderne i mølleriet. Vores Dalarhvede fås naturligvis både i 1 kilos og 5 kilos poser.

Vi har fået webshop

Så skete det endelig!! Vi er stolte og glade over, at vi nu langt om længe kan introducere vores nye webshop, så du nemt og bekvemt kan bestille dit Vester Hedegaard-mel online og få det sendt hjem til døren eller din lokale pakkeshop.

Alle pakker sendes stadig med Post Nord, og for hver pakke giver vi CO2-kompensation. Bestiller du for 450 kr. eller mere, får du mulighed for at vælge gratis fragt.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye tiltag og glæder os til at handle med jer.

Fødevarekontrollen kom på besøg – nu er vi elite

Bonden/mølleren er stolt, glad og tilfreds! Den 26. januar 2021 havde vi nemlig besøg af Fødevarestyrelsen på Vester Hedegaard for fjerde gang til kontrol af vores mølleri, pakkerum og udleveringsrum.

Som de foregående gange klarede vi os igennem uden anmærkninger og kan nu – oven i den fjerde, bredt smilende smiley – bryste os af at være “elite”.

Dermed kan vores kunder også fortsat nyde den sikkerhed, at vores mel er produceret under de bedste forhold.