OPDATERET! Corona virus – sådan gør vi

Spread the love

Efterhånden er der næppe nogen, som kan være i tvivl om, at Corona-situationen er alvorlig, og at vi alle må løfte i flok for at komme igennem den. Her på Vester Hedegaard har vi naturligvis også lyttet til de anbefalinger og krav, som er kommet fra regeringens side.

Dette betyder, at jf. pladskravene må der være 1 person i udleveringen ud over mølleren selv, og alle kunder skal bære mundbind. Der skal holdes minimum 2 meters afstand. Håndsprit samt vand og sæbe er tilgængeligt for alle, der besøger os, og vi kan naturligvis kun opfordre til, at man benytter det. Normalt plejer man at blive hilst velkommen hos os med et varmt og solidt håndtryk – det springer vi over, mens denne Corona-krise står på.

På denne måde håber vi på at kunne være behjælpelige med, at du ikke løber tør for mel, samtidig med at vi passer godt på os selv og vores kunder. På forhånd tak for jeres forståelse.