Nyheder

Tak for deltagelsen!

Vi er overvældede over den interesse og opbakning, vi modtog i forbindelse med vores aftenarrangement på gården d. 9. juli 2020. Cirka 60 glade mennesker var mødt op for at få en rundvisning og høre om de gamle kornsorter, vi dyrker, se på gårdens marker og skove og høre om, hvordan vi gør alt, hvad vi kan for at få natur, klima og landbrug til at gå op i en højere enhed, samt hvordan vi laver vores mel.

Vi sluttede af med brød, kaffe og te samt en lille sang ved laden.

Tusind tak til alle, som mødte op – I var alle med til at give en oplevelse, som gør, at det i hvert fald ikke bliver sidste arrangement af sin slags her på gården.

OPDATERET! Corona virus – sådan gør vi

Efterhånden er der næppe nogen, som kan være i tvivl om, at Corona-situationen er alvorlig, og at vi alle må løfte i flok for at komme igennem den. Her på Vester Hedegaard har vi naturligvis også lyttet til de anbefalinger, som er kommet fra regeringens side. I første omgang vælger vi at holde fredagsåbent i mølleriet, som vi plejer, og giver en gratis surdej til alle, der besøger os i åbningstiden, såfremt man selv medbringer en beholder. Dette sker efter “først-til-mølle-princippet”, så længe lager haves.

Vi tager dog nogle forholdsregler for at mindske smitten og beder om, at man holder minimum en meters afstand til hinanden og gerne mere, og vi vælger at sætte en begræsning på maks 4 personer af gangen indenfor, ud over mølleren selv. Normalt plejer man at blive hilst velkommen hos os med et varmt og solidt håndtryk – det springer vi også over, mens denne Corona-krise står på. Der er også mulighed for at vaske fingre med vand og sæbe i vores forrum.

På denne måde håber vi på at kunne være behjælpelige med, at du ikke løber tør for mel, samtidig med at vi passer godt på os selv og vores kunder. På forhånd tak for jeres forståelse.