OBS! Nye Corona-restriktioner

Spread the love

I lyset af de seneste nyheder om Covid-19 og regeringens pressemøde i går d. 5. november om nye restriktioner for Nordjylland, har vi her på Vester Hedegaard også valgt at træffe ekstra sikkerhedsforanstaltninger for at passe på både vores kunder og os selv.

Derfor vil det fra i dag være påkrævet, at alle vores kunder bærer mundbind eller visir, når de handler hos os, og at der maksimalt er én kunde ad gangen i mølleriet. Der vil fortsat være varmt vand, sæbe og håndsprit til fri afbenyttelse, og vi vil selv fremadrettet bære mundbind/visir samt handsker i mølleriet.

Sluttelig kan vi oplyse, at vi arbejder på højtryk for at få en fragtløsning, som vil gøre det muligt også at forsyne vores kunder udenfor Jammerbugt Kommune med godt mel, mens vi tager de allerførste spæde spadestik til vores kommende webshop, som forventes at kunne gå i luften til foråret 2021.

På forhånd tak for jeres forståelse.