OPDATERET! Corona virus – sådan gør vi

Spread the love

Efterhånden er der næppe nogen, som kan være i tvivl om, at Corona-situationen er alvorlig, og at vi alle må løfte i flok for at komme igennem den. Her på Vester Hedegaard har vi naturligvis også lyttet til de anbefalinger, som er kommet fra regeringens side. I første omgang vælger vi at holde fredagsåbent i mølleriet, som vi plejer, og giver en gratis surdej til alle, der besøger os i åbningstiden, såfremt man selv medbringer en beholder. Dette sker efter “først-til-mølle-princippet”, så længe lager haves.

Vi tager dog nogle forholdsregler for at mindske smitten og beder om, at man holder minimum en meters afstand til hinanden og gerne mere, og vi vælger at sætte en begræsning på maks 4 personer af gangen indenfor, ud over mølleren selv. Normalt plejer man at blive hilst velkommen hos os med et varmt og solidt håndtryk – det springer vi også over, mens denne Corona-krise står på. Der er også mulighed for at vaske fingre med vand og sæbe i vores forrum.

På denne måde håber vi på at kunne være behjælpelige med, at du ikke løber tør for mel, samtidig med at vi passer godt på os selv og vores kunder. På forhånd tak for jeres forståelse.