Bestil via e-mail og få dit mel med posten

Det har længe været vores ønske at tilbyde vores kunder at handle hos os via en webshop. Nu er vi for alvor gået i gang med at gøre dette til virkelighed og forventer at gå i luften med en webshop til foråret 2021.

Allerede nu har vi dog indgået en fragtaftale, så du som kunde kan fremsende din bestilling til os på e-mail og få dit mel tilsendt sammen med en faktura, indtil den rigtige webshop kommer op at køre.

Læs mere om priser og vilkår her.

OBS! Nye Corona-restriktioner

I lyset af de seneste nyheder om Covid-19 og regeringens pressemøde i går d. 5. november om nye restriktioner for Nordjylland, har vi her på Vester Hedegaard også valgt at træffe ekstra sikkerhedsforanstaltninger for at passe på både vores kunder og os selv.

Derfor vil det fra i dag være påkrævet, at alle vores kunder bærer mundbind eller visir, når de handler hos os, og at der maksimalt er én kunde ad gangen i mølleriet. Der vil fortsat være varmt vand, sæbe og håndsprit til fri afbenyttelse, og vi vil selv fremadrettet bære mundbind/visir samt handsker i mølleriet.

Sluttelig kan vi oplyse, at vi arbejder på højtryk for at få en fragtløsning, som vil gøre det muligt også at forsyne vores kunder udenfor Jammerbugt Kommune med godt mel, mens vi tager de allerførste spæde spadestik til vores kommende webshop, som forventes at kunne gå i luften til foråret 2021.

På forhånd tak for jeres forståelse.

Tak for deltagelsen!

Vi er overvældede over den interesse og opbakning, vi modtog i forbindelse med vores aftenarrangement på gården d. 9. juli 2020. Cirka 60 glade mennesker var mødt op for at få en rundvisning og høre om de gamle kornsorter, vi dyrker, se på gårdens marker og skove og høre om, hvordan vi gør alt, hvad vi kan for at få natur, klima og landbrug til at gå op i en højere enhed, samt hvordan vi laver vores mel.

Vi sluttede af med brød, kaffe og te samt en lille sang ved laden.

Tusind tak til alle, som mødte op – I var alle med til at give en oplevelse, som gør, at det i hvert fald ikke bliver sidste arrangement af sin slags her på gården.

OPDATERET! Corona virus – sådan gør vi

Efterhånden er der næppe nogen, som kan være i tvivl om, at Corona-situationen er alvorlig, og at vi alle må løfte i flok for at komme igennem den. Her på Vester Hedegaard har vi naturligvis også lyttet til de anbefalinger, som er kommet fra regeringens side. I første omgang vælger vi at holde fredagsåbent i mølleriet, som vi plejer, og giver en gratis surdej til alle, der besøger os i åbningstiden, såfremt man selv medbringer en beholder. Dette sker efter “først-til-mølle-princippet”, så længe lager haves.

Vi tager dog nogle forholdsregler for at mindske smitten og beder om, at man holder minimum en meters afstand til hinanden og gerne mere, og vi vælger at sætte en begræsning på maks 4 personer af gangen indenfor, ud over mølleren selv. Normalt plejer man at blive hilst velkommen hos os med et varmt og solidt håndtryk – det springer vi også over, mens denne Corona-krise står på. Der er også mulighed for at vaske fingre med vand og sæbe i vores forrum.

På denne måde håber vi på at kunne være behjælpelige med, at du ikke løber tør for mel, samtidig med at vi passer godt på os selv og vores kunder. På forhånd tak for jeres forståelse.